дистрибутор на качествена козметика

Ако търсите да се снабдите с качествена козметика, пишете тук, а ако си търсите работа като дистрибутор, четете надолу.

В основата на големия успех, когато станете дистрибутор разбира се, се крие изборът на продукт, на който трябва да правите реклама. На първо време трябва да решите какъв обект на дистрибуторство би ви подхождало най-много. Примерно, на жените им е съвсем естествено да са дистрибутори на козметика.

козметика или кафе

Дори всяка жена ежедневно изпълнява ролята на дистрибутор на козметика, докато си пие кафето с приятелки и се обсъжда чии грим е по-добър, по-евтин, по-качествен и т.н. Този вид непринудена реклама е също един вид дистрибуторство. Ясно че колкото повече сте запознати с това, което трябва да рекламирате, толкова по-убедителни ще бъдете и съответно няма да ви се стори като работа или задължение, а просто ще ви идва отвътре да съветвате хората какво да ползват и какви ще са техните предимства. Освен личните предпочитания обаче, един дистрибутор трябва да се съобрази и с търсенето на пазара, на който ще работи.

алкохол или козметикаДистрибуторите на козметика например или на хранителни добавки, необходими за доброто здравословно състояние на човек са универсални в целия свят, дори и у нас, тъй като тези грижи са се превърнали в ежедневие. В по-богатите страни, които са с по-висок стандарт съответно дистрибуторството на качествен алкохол или кафе, дори сладолед би бил доста успешен. Т.е. разликата в продуктите е в потребността. Това означава, че в работата на дистрибутора се включва и известна доза съобразителност и стремеж да се направи правилния избор. Ясно че няма да има голяма ефективност ако пред човек, който е свикнал да си пие домашната ракия започнете да се правите на дистрибутор на алкохол. Другият ключов момент е да попаднете на качествени продукти. Веднъж разпространен и харесан хубавият продукт, той започва да се рекламира сам, без да се налага вие да полагате особени усилия за това. Както също ако продуктът успее да попадне в подходящите ръце, то вие отново може без да имате кой знае какви дистрибуторски качества, бизнесът ви да просъществува без особено голямо влияние от ваша страна.

Ето защо работата на един дистрибутор може да се раздели на следните 3 важни избора:

1. Избор на продукт;

2. Избор на качество (марка);

3. Избор на клиентела ( с цел за минимално време да се максимизират печалбите);

Както сами се досещате, този сайт е създаден точно за да улесни тези важни три избора и да ви помогне да навлезете по-лесно в областта на дистрибуторството като използвате чуждия опит. За всякакви въпроси относно това как да станете дистрибутор на козметика, хранителни добавки или други продукти и повече подробности може да ни пишете.